Колишній гравець «Барселони» Альберт Феррер вважає, що нинішній наставник каталонського клубу Франк Райкард піде у відставку після закінчення сезону.
На думку Феррера, навіть перемога синьо-гранатових в Лізі чемпіонів навряд чи допоможе голландцеві зберегти свій пост: «Нинішній сезон «Барселона» і Райкард не можуть занести собі в актив. Мені здається, що сам голландський фахівець не захоче залишатися в столиці Каталонії після такого нервового і напруженого року. І навіть виграш Ліги чемпіонів не врятує Райкарда від звільнення».
В той же час, на думку Альберта Феррера за підсумковий результат в першу чергу відповідають футболісти, і тільки потім - тренер: «Мені здається, що всі проблеми «Барселони» в нинішньому сезоні йдуть з роздягальні команди. Думаю, в колективі не було єдності, і тут провина Райкарда мінімальна».
«Коли в команду прийде новий головний тренер, то йому зовсім не потрібне буде що-небудь придумувати. Не треба буде міняти ігровий стиль «Барселони», головне - згуртувати команду», - дає свій рецепт колишній захисник клубу.
На даний момент підопічні Франка Райкарда в таблиці чемпіонату Іспанії ділять друге місце з «Вільярреалом», поступаючись лідируючому мадридському «Реалу» 7 очками.
В середу «Барселона» проведе у відповідь чвертьфінальний матч Ліги чемпіонів проти «Шальке». Починаючи з 22:45 за московським часом ви зможете стежити за цим поєдинком за допомогою текстової онлайн-трансляциі на порталі Eurosport.ru