Football
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Europian football

ФорумФорум  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Останній сезон Райкарда?

Перейти донизу 
АвторПовідомлення
FM_Henry_
Admin
FM_Henry_

Кількість повідомлень : 45
Дата реєстрації : 16.02.2008
Вік : 34
Місцезнаходження : JIbBiB

Останній сезон Райкарда? Empty
ПовідомленняТема: Останній сезон Райкарда?   Останній сезон Райкарда? EmptyПн Квіт 21, 2008 1:42 pm

Колишній гравець «Барселони» Альберт Феррер вважає, що нинішній наставник каталонського клубу Франк Райкард піде у відставку після закінчення сезону.

На думку Феррера, навіть перемога синьо-гранатових в Лізі чемпіонів навряд чи допоможе голландцеві зберегти свій пост: «Нинішній сезон «Барселона» і Райкард не можуть занести собі в актив. Мені здається, що сам голландський фахівець не захоче залишатися в столиці Каталонії після такого нервового і напруженого року. І навіть виграш Ліги чемпіонів не врятує Райкарда від звільнення».

В той же час, на думку Альберта Феррера за підсумковий результат в першу чергу відповідають футболісти, і тільки потім - тренер: «Мені здається, що всі проблеми «Барселони» в нинішньому сезоні йдуть з роздягальні команди. Думаю, в колективі не було єдності, і тут провина Райкарда мінімальна».

«Коли в команду прийде новий головний тренер, то йому зовсім не потрібне буде що-небудь придумувати. Не треба буде міняти ігровий стиль «Барселони», головне - згуртувати команду», - дає свій рецепт колишній захисник клубу.

На даний момент підопічні Франка Райкарда в таблиці чемпіонату Іспанії ділять друге місце з «Вільярреалом», поступаючись лідируючому мадридському «Реалу» 7 очками.

В середу «Барселона» проведе у відповідь чвертьфінальний матч Ліги чемпіонів проти «Шальке». Починаючи з 22:45 за московським часом ви зможете стежити за цим поєдинком за допомогою текстової онлайн-трансляциі на порталі Eurosport.ru
Повернутися до початку Перейти донизу

Останній сезон Райкарда?
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Football :: Чемпіонат Іспанії :: Новини-
Перейти до: