Football
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Europian football

ФорумФорум  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Приберіть гаманці, панове

Перейти донизу 
АвторПовідомлення
FM_Henry_
Admin
FM_Henry_

Кількість повідомлень : 45
Дата реєстрації : 16.02.2008
Вік : 34
Місцезнаходження : JIbBiB

Приберіть гаманці, панове Empty
ПовідомленняТема: Приберіть гаманці, панове   Приберіть гаманці, панове EmptyПн Квіт 21, 2008 1:44 pm

Президент мадридського «Атлетіко» Енріке Сересо порадив «Реалу» і «Челсi» навіть не намагатися придбати форварда «індійців» Куна Агуеро.

Ще до переходу в стан «матрацних» аргентинець вважався одним з найобдарованіших юніорів світового футболу. У першості Іспанії Агуеро не розчарував - він продовжив прогресувати і став новим лідером команди замість того, що пішов до «Ліверпуля» Фернандо Торреса.

Як і свого часу на Ель Ніньо, на Куна після успіхів на «Вісенте Кальдерон» стали пильніше поглядати сильні світу цього. Найактивніше проявили себе «Реал» і «Челсi», які вже заявили про свої наміри заплатити за Агуеро «рохибланкос» необхідну суму. Але «Атлетіко» не має наміру розлучатися з другою своєю зіркою протягом року - адже Торрес покинув клуб тільки минулого літа. Вимогливі фанати просто не зрозуміють керівництво клубу.

Тому президент «індійців» Енріке Сересо відлинув можливість продажу аргентинця. «Ми не відпустимо його ні в «Реал», ні в «Челсi», ні куди-небудь ще. Наше рішення остаточне і переглянуто не буде. Агуеро залишиться в «Атлетіко» - у клубу великі цілі на наступний сезон. Ми хочемо виступати в Лізі чемпіонів, і Агуеро - наш ключ до успіху. Додатково, він не обертає уваги на ці чутки», - наводить Sky Sports слова Сересо.

Сам нападаючий відзначив, що заінтригований інтересом з боку топ-клубов (особливо «Челси»), але не збирається гнатися за довгим євро: «Зараз я можу представити лише як граю за «Атлетіко» впродовж багатьох років. Мій перехід в яку-небудь велику англійську команду вірогідний, але на даний момент гроші не є для мене пріоритетною метою».

Контракт Агуеро з «рохибланкос» діятиме ще чотири роки. За умовами угоди, потенційним купцям ради придбання Куна доведеться розщедритися на суму порядка 30-ть мільйонів фунтів. Ця величина навряд чи здатна зупинити сильно страждущих фінансових монстрів на зразок тих же «Реала» або «Челсi».
Повернутися до початку Перейти донизу

Приберіть гаманці, панове
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Football :: Чемпіонат Іспанії :: Новини-
Перейти до: