Президент мадридського «Атлетіко» Енріке Сересо порадив «Реалу» і «Челсi» навіть не намагатися придбати форварда «індійців» Куна Агуеро.
Ще до переходу в стан «матрацних» аргентинець вважався одним з найобдарованіших юніорів світового футболу. У першості Іспанії Агуеро не розчарував - він продовжив прогресувати і став новим лідером команди замість того, що пішов до «Ліверпуля» Фернандо Торреса.
Як і свого часу на Ель Ніньо, на Куна після успіхів на «Вісенте Кальдерон» стали пильніше поглядати сильні світу цього. Найактивніше проявили себе «Реал» і «Челсi», які вже заявили про свої наміри заплатити за Агуеро «рохибланкос» необхідну суму. Але «Атлетіко» не має наміру розлучатися з другою своєю зіркою протягом року - адже Торрес покинув клуб тільки минулого літа. Вимогливі фанати просто не зрозуміють керівництво клубу.
Тому президент «індійців» Енріке Сересо відлинув можливість продажу аргентинця. «Ми не відпустимо його ні в «Реал», ні в «Челсi», ні куди-небудь ще. Наше рішення остаточне і переглянуто не буде. Агуеро залишиться в «Атлетіко» - у клубу великі цілі на наступний сезон. Ми хочемо виступати в Лізі чемпіонів, і Агуеро - наш ключ до успіху. Додатково, він не обертає уваги на ці чутки», - наводить Sky Sports слова Сересо.
Сам нападаючий відзначив, що заінтригований інтересом з боку топ-клубов (особливо «Челси»), але не збирається гнатися за довгим євро: «Зараз я можу представити лише як граю за «Атлетіко» впродовж багатьох років. Мій перехід в яку-небудь велику англійську команду вірогідний, але на даний момент гроші не є для мене пріоритетною метою».
Контракт Агуеро з «рохибланкос» діятиме ще чотири роки. За умовами угоди, потенційним купцям ради придбання Куна доведеться розщедритися на суму порядка 30-ть мільйонів фунтів. Ця величина навряд чи здатна зупинити сильно страждущих фінансових монстрів на зразок тих же «Реала» або «Челсi».