Football
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Europian football

ФорумФорум  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Грант побоюється греків

Перейти донизу 
АвторПовідомлення
Trezor
Admin
Trezor

Кількість повідомлень : 29
Дата реєстрації : 16.02.2008
Вік : 34
Місцезнаходження : Місто Лева

Грант побоюється греків Empty
ПовідомленняТема: Грант побоюється греків   Грант побоюється греків EmptyВт Лют 19, 2008 11:28 am

Грант побоюється греків 40734110
Головний тренер лондонського «Челсі» Авраам Грант вважає, що у вівторок його команду чекає важкий матч в Афінах проти «Олімпіакоса».
Команда Панайотіса Лемоніса на груповому етапі здивувала багато уболівальників і фахівців, обійшовши «Вердер і «Лаціо». У результаті «Олімпіакос» пробився в 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного європейського турніру вперше за дев'ять років.
Авраам Грант на передматчевій прес-конференції підкреслив, що має намір разом з «Челсі» дійти до фіналу Ліги, який відбудеться в травні в Москві. У складі лондонців немає травмованих і хворих, що повинне допомогти їм в протистоянні з «Олімпіакосом», який ще жодного разу не брав гору над представником Англії по сумі двох зустрічей.
Разом з тим, ізраїльський фахівець висловлювався дуже обережно: «Жоден з моїх підопічних не чекає від майбутнього поєдинку легкої прогулянки. Ми дуже поважаємо «Олімпіакос». У єврокубках наш суперник вже довів, що може на рівних змагатися з провідними клубами континенту. Удома «Олімпіакос» не програв «Реалу», але ж цілком могли і здолати мадридців. Крім того, вони переграли «Вердер» і «Лаціо». Потрібно відноситися до «Олімпіакосу» зі всією серйозністю».
«Челсі» нарешті зможе вийти на полі в оптимальному складі - Дідьє Дрогба і Міхаель Есьєн повернулися з Кубка Африки, а центральний захисник Джон Тері прийняв участь в суботньому матчі на Кубок Англії з «Хаддерсфілд Таун» (3:1). «Кожен тренер мріє, щоб всі футболісти були в строю, адже без своїх лідерів будь-якій команді доводиться дуже важко, - заявив Грант. - Проте я довіряю всім гравцям «Челсі». Ті, хто був в моєму розпорядженні, дозволили клубу продовжити боротьбу на всіх фронтах. Конкуренція за місце в складі йде на користь і тренерові, і футболістам. Не думаю, що нинішня ситуація, коли всі здорові і рвуться в бій, додасть мені головного болю».
Панайотіс Лемоніс виразив надію, що лідер чемпіонату Греції покаже свою кращу гру в дуелі з «Челсі». «Звичайно, всі ми зараз випробовуємо тиск і стрес, але це піде нам тільки на користь, - сказав 48-річний наставник «Олімпіакоса». - Як завжди, ми гратимемо на перемогу. Мої підопічні в нинішній Лізі чемпіонів демонстрували відмінний футбол, і я сподіваюся побачити таку ж гру і у вівторок».
Повернутися до початку Перейти донизу
http://football.heavenforum.com

Грант побоюється греків
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Football :: Чемпіонат Англії :: Новини-
Перейти до: