Кількість повідомлень : 29 Дата реєстрації : 16.02.2008 Вік : 34 Місцезнаходження : Місто Лева
Тема: Грант побоюється греків Вт Лют 19, 2008 11:28 am
Головний тренер лондонського «Челсі» Авраам Грант вважає, що у вівторок його команду чекає важкий матч в Афінах проти «Олімпіакоса». Команда Панайотіса Лемоніса на груповому етапі здивувала багато уболівальників і фахівців, обійшовши «Вердер і «Лаціо». У результаті «Олімпіакос» пробився в 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного європейського турніру вперше за дев'ять років. Авраам Грант на передматчевій прес-конференції підкреслив, що має намір разом з «Челсі» дійти до фіналу Ліги, який відбудеться в травні в Москві. У складі лондонців немає травмованих і хворих, що повинне допомогти їм в протистоянні з «Олімпіакосом», який ще жодного разу не брав гору над представником Англії по сумі двох зустрічей. Разом з тим, ізраїльський фахівець висловлювався дуже обережно: «Жоден з моїх підопічних не чекає від майбутнього поєдинку легкої прогулянки. Ми дуже поважаємо «Олімпіакос». У єврокубках наш суперник вже довів, що може на рівних змагатися з провідними клубами континенту. Удома «Олімпіакос» не програв «Реалу», але ж цілком могли і здолати мадридців. Крім того, вони переграли «Вердер» і «Лаціо». Потрібно відноситися до «Олімпіакосу» зі всією серйозністю». «Челсі» нарешті зможе вийти на полі в оптимальному складі - Дідьє Дрогба і Міхаель Есьєн повернулися з Кубка Африки, а центральний захисник Джон Тері прийняв участь в суботньому матчі на Кубок Англії з «Хаддерсфілд Таун» (3:1). «Кожен тренер мріє, щоб всі футболісти були в строю, адже без своїх лідерів будь-якій команді доводиться дуже важко, - заявив Грант. - Проте я довіряю всім гравцям «Челсі». Ті, хто був в моєму розпорядженні, дозволили клубу продовжити боротьбу на всіх фронтах. Конкуренція за місце в складі йде на користь і тренерові, і футболістам. Не думаю, що нинішня ситуація, коли всі здорові і рвуться в бій, додасть мені головного болю». Панайотіс Лемоніс виразив надію, що лідер чемпіонату Греції покаже свою кращу гру в дуелі з «Челсі». «Звичайно, всі ми зараз випробовуємо тиск і стрес, але це піде нам тільки на користь, - сказав 48-річний наставник «Олімпіакоса». - Як завжди, ми гратимемо на перемогу. Мої підопічні в нинішній Лізі чемпіонів демонстрували відмінний футбол, і я сподіваюся побачити таку ж гру і у вівторок».