Кількість повідомлень : 29 Дата реєстрації : 16.02.2008 Вік : 34 Місцезнаходження : Місто Лева
Тема: Відповідь Гранта Нд Бер 02, 2008 1:41 am
Головний тренер лондонського «Челсі» Авраам Грант заперечує той факт, що його команда знаходиться в кризі. Ізраїльський фахівець піддався критиці з боку ЗМІ після того, як «Сині» поступилися у фіналі Кубка англійської ліги «Тотенхему». В п'ятницю 52-річний фахівець звинуватив журналістів в неповазі, а також в тому, що преса недооцінює досягнення його команди. Також Грант заявив, що конфлікт між капітаном Джоном Тері «Челсі» і тренером Хенком тен Кате улагоджений, і вони нормально спілкуються. «Я є наставником «Челсі» п'ять місяців, і весь цей час журналісти високо оцінювали гру нашої команди. Так чому ж після одного програного матчу на клуб обрушилося стільки критики? Так, ми поступилися «Тотенхему», але в цілому виглядали непогано», - заявив Грант на прес-конференції. «У будь-якій команді трапляються конфлікти, ось і Тері посварився з тен Кате. Я вважаю, що журналісти просто роздули з мухи слона. У нашому клубі відмінна обстановка», - продовжує Грант. Про відносини з власником лондонського клубу Романом Абрамовичем Грант сказав наступне: «Я дуже часто спілкуюся з керівництвом клубу. Абрамович завжди мене підтримує, на відміну від ЗМІ, які виливають на мене багато багнюки. Він ніколи не влізає в мою кухню, я сам визначаю склад і тактику на гру. А журналісти люблять багато радити, і після однієї поразки готові знищити мене. Це непрофесійно», - сказав ізраїльський фахівець