Football
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Europian football

ФорумФорум  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Ребров всетаки покине Динамо

Перейти донизу 
АвторПовідомлення
Serginio
Admin
Serginio

Кількість повідомлень : 10
Дата реєстрації : 16.02.2008

Ребров всетаки покине Динамо Empty
ПовідомленняТема: Ребров всетаки покине Динамо   Ребров всетаки покине Динамо EmptyВт Бер 04, 2008 4:01 pm

Капітан і лідер «Динамо» Сергій Ребров через три місяці покине команду. У якості продовження місця кар’єри динамівець обрав клуб «Рубін» - амбіційний середняк російської Прем’єр-ліги. Детально про своє рішення Сергій розповів в інтерв’ю www.fcdynamo.kiev.ua.

- Коли вперше дізнались про зацікавленість «Рубіна»?

- Представники казанського клубу вперше вийшли на мене під час лютневого збору «Динамо» в Іспанії. Тоді мова йшла про дворічний контракт, який мені видався дуже цікавим.

- З боку «Динамо» надійшла зустрічна пропозиція?

- Так, президент Ігор Суркіс навіть сказав, що пропонує мені довічний контракт. Повірте, рішення про зміну клубу далось дуже важко. Ще три місяці тому багато хто писав і говорив, що мені пора закінчувати з футболом. Зараз, після Кубка Першого каналу, думка людей змінилась. У нас із Юрієм Сьоміним склались хороші відносини. Непросто було сказати тренеру, що я покидаю команду. Але рішення вже прийнято.

- Яку роль зіграв фінансовий аспект?

- Від цього в житті нікуди не дінешся. Пропозиція «Рубіну» виглядала дуже привабливою. «Динамо», у свою чергу, теж запропонувало новий контракт. Більший, аніж теперішній.

- Казанці чекали закінчення вашого контракту з «Динамо»?..

- «Рубін» хотів, щоб я перейшов у команду до початку російського сезону, тобто зараз. Вони готові були вести переговори з «Динамо» на рахунок компенсації. Але Юрій Сьомін навіть слухати про це не хотів. «Динамо» прийняло рішення, щоб я залишався в команді до терміну контракту. Я – професіонал, і до останнього дня контракту з «Динамо» готовий віддавати сили і досвід клубу. Зараз до фінішу чемпіонату залишається одинадцять турів, є Кубок України. Тому всі мої думки лише про це.

- Окрім «Рубіна» розглядали інші варіанти?
- Восени, коли на мене йшов шквал критики, були пропозиції від українських команд. А коли пішли розмови про інтерес «Рубіна», на зв'язок почали виходити команди з Росії.

- Як проходить відновлення після травми? У суботу будете готові зіграти проти запорізького «Металурга»?
- Сьогодні вранці (понеділок – прим. авт.) здійснював пробіжки на базі. Коліно ще турбує, тому поспішати не варто. З досвіду знаю, що краще нормально залікувати травму, ніж ходити в «напівготовому стані».
Повернутися до початку Перейти донизу

Ребров всетаки покине Динамо
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Football :: Чемпіонат України :: Новини-
Перейти до: