Football
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Europian football

ФорумФорум  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Бензема не хоче до Англії

Перейти донизу 
АвторПовідомлення
FM_Henry_
Admin
FM_Henry_

Кількість повідомлень : 45
Дата реєстрації : 16.02.2008
Вік : 34
Місцезнаходження : JIbBiB

Бензема не хоче до Англії Empty
ПовідомленняТема: Бензема не хоче до Англії   Бензема не хоче до Англії EmptyСб Бер 15, 2008 12:37 pm

Форвард «Ліона» Карим Бензема заявив, що не збирається в найближчому майбутньому покидати французький клуб.

Останнім часом про інтерес до французького нападаючого повідомляли багато європейських грандів, в числі яких «Барселона», «Реал», «Інтер» і «Манчестер Юнайтед».

«Мені дуже приємно, що мною цікавляться такі великі клуби. Також хочу сказати, що я не хотів би перебиратися в англійську Прімеру, оскільки мій стиль більше підходить під італійський і іспанський футбол», - заявив Бензема.

У останніх двох матчах французького чемпіонату наставник «Ліона» Ален Перрен із-за кадрових проблем вимушений був використовувати Каріма на місці лівого півзахисника.

«Мені не подобається позиція, на якій мене використовує тренер. Я форвард, а відповідно повинен грати на вістря атаки», - заявив Бензема після матчу з «Лілем».

Проте ні незадоволеність діями Перрена, ні конфлікт з одноклубником Хатемом Бен Арфа, якому Бензема публічно відмовився потиснути руку під час заміни, мабуть, не здатні змусити Каріма найближчим часом змінити клуб.

«На даний момент мене все влаштовує в «Ліоні» і я не хочу нікуди виїжджати. У наступному сезоні всі мої думки пов'язані тільки з моїм нинішнім клубом», - підсумував Бензема.
Повернутися до початку Перейти донизу

Бензема не хоче до Англії
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Football :: Чемпіонат Франції :: Новини-
Перейти до: