Форвард «Ліона» Карим Бензема заявив, що не збирається в найближчому майбутньому покидати французький клуб.
Останнім часом про інтерес до французького нападаючого повідомляли багато європейських грандів, в числі яких «Барселона», «Реал», «Інтер» і «Манчестер Юнайтед».
«Мені дуже приємно, що мною цікавляться такі великі клуби. Також хочу сказати, що я не хотів би перебиратися в англійську Прімеру, оскільки мій стиль більше підходить під італійський і іспанський футбол», - заявив Бензема.
У останніх двох матчах французького чемпіонату наставник «Ліона» Ален Перрен із-за кадрових проблем вимушений був використовувати Каріма на місці лівого півзахисника.
«Мені не подобається позиція, на якій мене використовує тренер. Я форвард, а відповідно повинен грати на вістря атаки», - заявив Бензема після матчу з «Лілем».
Проте ні незадоволеність діями Перрена, ні конфлікт з одноклубником Хатемом Бен Арфа, якому Бензема публічно відмовився потиснути руку під час заміни, мабуть, не здатні змусити Каріма найближчим часом змінити клуб.
«На даний момент мене все влаштовує в «Ліоні» і я не хочу нікуди виїжджати. У наступному сезоні всі мої думки пов'язані тільки з моїм нинішнім клубом», - підсумував Бензема.