Football
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Europian football

ФорумФорум  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Шустер: «Кальдерон обіцяв не звільняти мене»

Перейти донизу 
АвторПовідомлення
FM_Henry_
Admin
FM_Henry_

Кількість повідомлень : 45
Дата реєстрації : 16.02.2008
Вік : 34
Місцезнаходження : JIbBiB

Шустер: «Кальдерон обіцяв не звільняти мене» Empty
ПовідомленняТема: Шустер: «Кальдерон обіцяв не звільняти мене»   Шустер: «Кальдерон обіцяв не звільняти мене» EmptyСб Квіт 05, 2008 11:36 am

Головний тренер «Реала» Бернд Шустер спробував спростувати чутки про своє розставання з мадридським клубом за підсумками нинішнього сезону.

За останній місяць в Шустеi встигли серйозно розчаруватися поклонники клубу і, з чуток, керівництво. «Реал» вилетів з Ліги чемпіонів і втратив минулий хід в Прикладі. Природно, пішли розмови про можливу відставку німецького фахівця. Але той виступив із спростуванням.

«Недавно президент клубу Рамон Кальдерон сказав мені, що навіть якщо ми не виграємо чемпіонат Іспанії, я залишуся в «Реалі», - заявив Шустер.

«Ми взялися за серйозний проект, який створити за один сезон неможливо. Влітку у нас буде другий етап становлення команди. Упевнений, що на той час у нас буде титул чемпіона, - цитує німця football.ua. - У мене є абсолютна довіра з боку президента, і я не потребую ні чого більше».

Але в «Реалі» не завжди останнє слово залишається за президентом клубу, оскільки найвищим органом влади є Рада директорів. Багато що залежить від відносин Шустера з іншими керівниками.

«У мене хороші відносини зі всіма головними людьми клубу: Кальдероном, Предрагом Міятовічем, Мігелем Анхелем Португалом. А чутки і плітки мене не цікавлять».

Білявий Ангел переконує, що подібні розмови не впливають на гравців: «Взаєморозуміння з командою у нас на дуже хорошому рівні. Я завжди розповідаю їм про проблеми, і ми прагнемо разом рухатися вперед. Одна-две невдачі не можуть вибити команду з колії».

Також Шустер поділився своєю думкою щодо наступного сезону: «Думаю, сезон-2008/2009 буде для «Реала» дуже успішним. У нас є хороший склад, який прогресуватиме».
Повернутися до початку Перейти донизу

Шустер: «Кальдерон обіцяв не звільняти мене»
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Football :: Чемпіонат Іспанії :: Новини-
Перейти до: